Home Diensten Offerte


 

Webdesign Bureau Rotterdam voor website ontwerp / webontwerp


Een professioneel en betaalbaar webdesign bureau in Rotterdam
Over ons: Notis is een creative studio voor grafisch ontwerp en webdesign gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland. Bij de ontwikkeling van sites leggen wij de nadruk op vormgeving en usability regels. Voor de realisatie van sites op internet werken wij samen met professional freelance webdevelopers gespecialiseerd in php en css. Zij zorgen dat een webontwerp of layout online tot leven komt. Al onze websites zijn maatwerk, ze worden speciaal op maat voor uw bedrijf gemaakt. Doorgaans zijn de sites voorzien van een CMS zodat u de site zelf kunt onderhouden zonder afhankelijk te zijn van een bureau of agency.Webdesign met open source software pakketten en gratis freeware
Voor zakelijke Joomla, Drupal, Magento (Webshop) en Wordpress (Blog) sites is het ook mogelijk om templates te kopen. Deze templates zijn soms zelfs gratis of goedkoop te downloaden. Meestal als Photoshop bestand in hoge resolutie. Bekijk onze portfolio als showcase met voorbeelden en examples ter inspiratie. Op de pagina diensten vindt u meer uitleg over onze werkwijze en een overzicht van andere werkzaamheden zoals logo en huisstijl ontwerp. Verder vindt u op deze website gratis tips over webdevelopment en het laten maken van een website.Een professioneel webontwerp op maat, maatwerk voor ZZP er of MKB
Een professionele website ontwikkelen begint met het maken van een weloverwogen en mooi webontwerp dat past binnen uw huisstijl. Kleuren die bepaald zijn in uw logo en huisstijlen worden doorgevoerd op de site zodat er een eenheid ontstaat tussen uw offline en online communicatie. Het webontwerp moet niet alleen top ogen maar ook gebruiksvriendelijk zijn zodat uw bezoekers makkelijk kunnen navigeren en informatie snel kunnen vinden. Graag bespreken wij uw wensen, voorkeuren vooraf met een checklist zodat er een gepaste offerte door ons bureau gemaakt kan worden.Wat zijn de kosten, tarieven en prijzen van een pro webdesign bureau?
Omdat een website maken in bijna alle gevallen maatwerk is, is het moeilijk om een vaste kostprijs te noemen. Daarnaast werkt ons bureau regelmatig met freelance webdevelopers in Rotterdam en elders in Nederland die ieder een eigen uurtarief of prijs hanteren voor hun werk. Het werk en de prijs van een professional Flash designer, Php programmeur of multimedia studio kan aanzienlijk verschillen. Vergelijk daarom altijd offertes en opdrachten met andere webdesigners en voorkom verborgen kosten. Tot slot moet u rekening houden met kosten voor een hosting company. Laat u adviseren wat er nodig is voor het hosten van uw site.

Gratis webdesign tips voor sites zonder hulp van een webontwerper of buro
Op deze website vindt u naast onze zakelijke diensten ook gratis tips en uitleg over de ontwikkeling van sites in de praktijk met of zonder hulp van een webontwerper of buro. Met een goede webdesign cursus en een goedkoop software pakket of progamma zou u eventueel kunnen leren om zelf een website te maken. Gebruik het zoekfunctie hieronder of de navigatie menu bovenaan om de informatie te vinden die u zoekt.


Website doorzoeken

Bookmark and Share


website met domeinnaam goedkoopste webhost website leren maken url domein registreren opzoeken website promotie
waarom een website ontwerpstudio rotterdam webdesign rotterdam zoekmachine optimalisatie rotterdam
logo ontwerper offerte webdesign flash webdesign webdesigner internetbedrijf logo ontwerp webdesign prijzen
zoekmachine positionering zoekmachine ranking website laten maken grafisch ontwerpbureau freelance webontwikkelaar
notis webdesign webdesign portfolio webdesign bedrijf freelance webdesigner domeinnaam aanvraag website promoten