Logo Ontwerp
Home Diensten Offerte


 

Website met domeinnaam


Zelf een eigen website met domeinnaam maken of laten bouwen
Met WYSIWYG programma's als Dreamweaver, Publisher en Iweb kunt u zonder veel technische kennis en uitleg zelf een html website maken. Het design kunt u maken of kopen in Photoshop. Wilt u een professionele website op maat laten ontwikkelen dan kunt u een ontwerpbureau inhuren zoals Notis. Om webpagina's op het internet te plaatsen heeft u webruimte of hosting nodig. Daarnaast is het aan te raden om een eigen domeinnaam te registreren. De hosting en registratie van domeinnamen wordt geregeld door een hostingbedrijf die hiervoor een jaarlijks bedrag vragen. Hieronder vindt u veel gebruikte modules voor een website die u zelf of door een websdesigner kan laten maken.Een inlog website met beperkt toegang beveiligen met een wachtwoord

Om de toegang tot een website te beperken is deze te beveiligen met een inlognaam en wachtwoord. Het aanmelden gebeurt via een inlogscherm of formulier waar de bezoeker bijvoorbeeld een emailadres en password invult en daarna pas op site komt. De inloggegevens kunt u door de bezoeker laten beheren. Dat is handig wanneer men bijvoorbeeld van e-mail verandert. Registratie op websites is onder andere geschikt voor een webwinkel, advertentiesite, nieuwsbrief of forum.

Een mooie webwinkel of webshop met database en Ideal betaalsysteem

Wilt u graag een nieuwe winkel op internet openen? Dan raden wij u een webshop met database (MySQL) aan zodat u zelf online prijzen en afbeeldingen van producten kunt toevoegen en verwijderen. Via een winkelwagen of bestelformulier kunnen klanten bestellingen plaatsen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om op de website betalingen te ontvangen met Ideal, PayPal en creditcard.

Een zelf te onderhouden website met CMS maken
Een website met CMS (Content Management Systeem) is ideaal als u zonder tussenkomst van een webdesignbureau een website wilt aanpassen. Tekst, foto's en andere afbeeldingen kunt u online beheren door in te loggen met een wachtwoord. Gratis CMS systemen dat u kunt installeren zijn bijvoorbeeld Joomla of Drupal.

Een nieuwe website met afbeeldingen, foto's en filmpjes maken
Tegenwoordig heeft iedereen wel een camera om foto's en filmpjes te maken. Het is dan leuk om deze ook aan andere te tonen via de website. Door een fotoalbum of slideshow op de website te plaatsen kan iedereen genieten van de leuke afbeeldingen. Ook video's met muziek of een animatie met geluid kan op site geplaatst worden. Met Simpleviewer kunt u gratis een fotogalerij bouwen op een website.Een interactieve website met forum, agenda en rss bouwen
Wilt u meer interactiviteit op uw website dan is het opzetten van een forum een goed idee. Bezoekers kunnen zich al dan niet aanmelden of inloggen met een wachtwoord en meedoen aan discussies. Via RSS kan men op de hoogte blijven van de laatste berichten of abonneren op een agenda met nieuws. Verder kunt u denken aan polls, kalenders en nieuwsbrieven versturen.

Een nieuws website met blog in Wordpress of Typepad maken
Wilt u regelmatig nieuwe berichten posten op uw website dan is een blog bij uitstek geschikt. Voor blogging bestaat er gratis open source software die men betrekkelijk eenvoudig kan installeren zoals Wordpress of Typepad. Uiteraard kunt u een blog naar keuze ook laten installeren. Verder is het mogelijk om een blog online aan te maken zonder koppeling aan een domeinnaam.

Een creatieve animatie website met Flash creëren
Flash is een aparte techniek die het mogelijk maakt om vector animaties met geluid en muziek te creëren. Dit soort websites hebben vaak een hoge prijs omdat het maken van een animatie tijdrovend werk is. Een nadeel van Flash is dat het zich niet makkelijk laat vinden in de Google zoekmachine.

Een CSS website met sitemap bouwen zonder tabellen of frames
Om uw website zoekmachine vriendelijk te houden is het aan te raden om geen frames te gebruiken. Met CSS kunt u design en vormgeving bepalen van uw website zonder het gebruik van tabellen. Het voordeel is dat u met CSS later gemakkelijk de vormgeving kunt veranderen.

Prijs opvragen voor het starten van een eigen website met domeinnaam

Vraag vrijblijvend een offerte of prijs aan voor het maken van een nieuwe website. Op deze website vindt u ontwerpdiensten, voorbeelden en gratis tips voor ondernemers. Gebruik de zoekfunctie hieronder om snel te vinden wat u zoekt.

Website doorzoeken

 

Bookmark and Share


goedkoopste webhoster website kopen url registreren domeinnaam vastleggen merknaam registreren je eigen website bouwen