Home Diensten Offerte


 

Reclame spandoek ontwerpen en bestellen - zelf eigen reclamedoek gratis online maken


Maak goedkoop reclame door het ophangen van uw eigen spandoek
Spandoeken of banners (vertaling in het engels) worden al sinds lange tijd gebruikt voor het maken van reclame. Reclamedoeken worden niet alleen gebruikt voor de promotie van bedrijven. Ook particulieren maken regelmatig gebruik van spandoeken, bijvoorbeeld met teksten en spreuken voor een protest, verjaardag, pensioen, geboorte, bruiloft of 25 30 50 jarig huwelijk. Spandoeken zijn goedkoop online te ontwerpen en bestellen. Op deze pagina vindt u meer tips en informatie daarover.Zelf gratis mooie spandoeken ontwerpen en goedkoop bestellen online

Snel een professioneel spandoek in kleur nodig? Ontwerp deze dan zelf op maat met uw eigen tekst en bestel het goedkoop online. Steeds meer spandoekbedrijven bieden de mogelijk om zelf online een gratis ontwerp met foto of letters te maken via hun website. Na goedkeuring van het design wordt de spandoek gedrukt en naar u toe verzonden. Vergelijk prijzen en formaten per aanbieder.Professioneel reclame spandoek in frame
laten maken door een specialist
Spandoeken en reclamebanners zijn op verschillende manieren te bevestigen zodat ze niet wegwaaien. Een solide manier is om rvs buizenframe te gebruiken. Door elastieken door de ringen te rijgen is het spandoek altijd strak gespannen zodat teksten en foto's goed zichtbaar zijn. Een extra voordeel van spandoekframes is dat een dubbelzijdig bedrukt doek aan beide kanten goed zichtbaar is. Door verlichting aan het frame te hangen is het doek ook in het donker goed zichtbaar. Wilt u kosten besparen dan kunt u een doek natuurlijk ook gewoon via de ringen aan het plafond ophangen of aan een bouwhek en steiger bevestigen. De prijs zal dan een stuk lager zijn.

Prijs spandoek op maat drukken en materiaal kopen of huren

Spandoeken kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Zelf knutselen met stof niet meer nodig aangezien de prijzen aanzienlijk gedaald zijn voor een eigen spandoek op maat. Veel spandoeken worden buiten gebruikt en zijn daarom van pvc of vinyl. De prijs hangt verder af van het formaat en manier van drukken of printen. Heeft u reclamedoeken slechts tijdelijk nodig dan is huren een optie.Hulp nodig bij het ontwerpen van een reclamedoek voor uw gevel?
Wilt een mooi reclame spandoek hebben maar bent u zelf niet zo creatief of beschikt u niet over de juiste software? Laat uw spandoek dan ontwerpen door een grafisch vormgever. Notis helpt u met het omzetten van uw logo design of foto zodat deze ook in het groot op een reclamedoek er scherp uitziet. Meer informatie over onze diensten en gratis tips vindt u via het zoekvak hieronder of de links bovenaan.

Website doorzoeken

 

Bookmark and Share


poster laten maken flyer laten ontwerpen trouwkaart laten maken infographic laten maken logo en huisstijl ontwerp
huisstijl voor starters auto laten beplakken stickers laten ontwerpen zelf je logo maken luxe presentatiemap maken
geboortekaarten ontwerpen grafische vormgevers grafische vormgeven online briefpapier maken zelf brochure folder maken
zelf ansichtkaarten ontwerpen maken bouwborden makelaarsborden ontwerpen gevelreclameborden ontwerpen
nieuwe uitnodiging maken bierviltjes met reclame drukken menukaart drukken placemats design