Logo Ontwerp
Klanten aan het woord


"Heel erg bedankt voor de snelle en creatieve samenwerking. We zijn op zoek gegaan naar een juiste partij via het internet. Omdat Notis zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van logo`s was de keuze voor ons makkelijk. Na een intake van 50 vragen hebben ze perfect kunnen vertalen wat voor een logo we nodig hebben in onze branche!"

Peter van de Ven
Aesthetic Beauty Clinics
www.kliniekveldhoven.nl"Ik vond het een leuk proces. Van globaal naar steeds gedetailleerder. Mijn complimenten. Erg fijn dat je ons nog een paar voorstellen hebt gezonden voor de reclameborden van Corael. Nogmaals bedankt voor je werk en wij gaan met het resultaat aan de slag!"

Piet van Haaster
Mede-Oprichter Corael Opleidingen
www.corael.nl
"Als nieuwe stichting wilden we graag een professionele huisstijl. Ik ben echt
heel enthousiast over het resultaat en zeker zo belangrijk: de weg er naartoe.
De samenwerking was heel leuk, efficiënt en ik heb Notis ervaren als een zeer accuraat, professioneel en klantgericht bedrijf van deze tijd. Er wordt goed geluisterd naar je wensen maar tegelijkertijd ook deskundig geadviseerd. Onze huisstijl straalt helemaal uit wat we voor ogen hadden: professionaliteit en kracht. We hebben dan ook heel veel positieve reacties gekregen."


Saskia Koning
Directeur/oprichter Stichting Jonge Helden
www.stichtingjongehelden.nl

"Ik ben zeer enthousiast over de prettige samenwerking met Notis en kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. Notis heeft voor mijn bedrijf de gehele huisstijl ontworpen, van visitekaartjes tot website. Met name mijn website heeft zeer
veel positieve reacties gekregen. Notis helpt mij ook de huisstijl te bewaken wanneer ik iets nieuws wil laten ontwerpen. Dit gebeurt meestal in overleg waarbij mijn ideeën en de creativiteit van Notis samenkomen tot een prachtig compromis. Op deze manier vormen alle uitingen van mijn bedrijf een samenhangend geheel. Een bijkomend voordeel is dat alles via email en telefoon kan. Dat bespaart me veel tijd. Verder kan ik zeggen dat een professionele uitstraling beslist de moeite waard is!"

Yvonne Botterhuis
ABC Taxikeurmerkadvies Advies & Training

www.taxikeurmerkadvies.nl"Na ruim een jaar vanuit een management en advies bv te hebben
gewerkt, besloot ik om mijn persoonlijke branding te professionaliseren.
Je moet dan nadenken waar je voor staat. In mijn geval waren dat drie
peilers: eenvoud (simplicity), resultaatgerichtheid (result) en ondernemend, visionair. Uit meerdere bureaus heb ik Notis geselecteerd om mij creatief bij te staan. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst leverde Notis al snel een aantal toepasselijke ontwerpen. Na twee iteraties was het uiteindelijke logo gerealiseerd. Niet lang daarna volgde ook de huisstijl. Ik ben zeer tevreden met het resultaat omdat het precies aangeeft wat ik wil uitstralen.''

ir. drs. Pieter Verboom
Resultvision

www.resultvision.nl

Logo Business Consultancy
"Two years ago I started my company. The core business is providing type rating training for pilots on the Boeing 737. Fugoide BV also provides support to Major Airlines, Pilot Training Centres and Simulator Manufacturers with the specification, design and acceptance of Full Flight Simulators. Via the internet I came in touch with Notis. On my request Notis has designed my company Logo and provided me with the design for the required business card, official letter paper and envelopes. The design process progressed in an efficient and customer oriented way. The end result was professional, exceeding my expectations. Since the reception of the first Notis produced material some information with respect to my company has changed. Notis provided a more than superior After Sales in implementing the desired changes swiftly for a more than reasonable price. I sincerely recommend Notis for the design of something as important as a logo."

Captain Paul.P.M. van de Ven
Director Fugoide BV
www.fugoide.nl
"Onze eerste aanvraag bij Notis betrof de aanvraag voor een logo voor onze schadeherstelbedrijven. In een algemene branche als de automotive sector wil je als startend bedrijf toch proberen een onderscheidende uitstraling te realiseren. De ingevulde vragenlijst en het persoonlijk contact voor en na resulteerde al na een paar dagen in een vertaling van onze wensen. Daarbij kon het logo ook mooi gedeponeerd worden door de dubbele functie van de R in het logo.
Het tweede contact voor ons ICT bedrijf ging zo mogelijk nog sneller omdat we al korte lijnen hadden in de communicatie en binnen een week werd het CARQUR logo geboren. Ook dat logo is een perfecte vertaling van onze wensen en visie geworden. Het derde traject is inmiddels in de “steigers gezet” en wij verheugen ons reeds om de eerste voorstellen hiervan te gaan bekijken."

G.G.M. Wienk
Directeur
www.excellentrepair.nlMeer voorbeelden
Bookmark and ShareCopyright ©Notis