Logo Ontwerp
Home Diensten Offerte


 

Luxe exclusieve visitekaartjes


Indruk maken met luxe en exclusieve visitekaartjes voor uw bedrijf
Mooie visitekaartjes of business cards zijn een handig promotiemiddel. Ze zijn makkelijk mee te nemen en gratis uit te delen. Bovendien worden de kaartjes vaak bewaard en gespaard. Met luxe visitekaartjes kunt u meer doen dan alleen gegevens uitwisselen. Het is een unieke kans om een goede indruk achter te laten en klanten te winnen. Daarom is het slim om veel aandacht aan het ontwerp van uw exclusieve kaartje te besteden. Aangezien eenvoudige adreskaartjes doorgaans saai en simpel zijn kunt u met verschillende druktechnieken uw kaartjes op laten vallen. Natuurlijk speelt het design ook een belangrijke rol.Welke zakelijke gegevens komen er op uw nieuwe luxe business cards?

Welke gegevens horen er op een zakelijk visitekaartje? Aangezien de meeste kaartjes persoonlijk overhandigd worden en het vooral draait om persoonlijk contact is het slim om in ieder geval uw naam, functie en contactgegevens erop te zetten. Vaak worden er naast de algemene contactgegevens zoals het adres en telefoonnummer van het bedrijf ook persoonlijke contactgegevens vermeld. Denk hierbij aan uw mobiele GSM nummer en privé emailadres. Natuurlijk mag een websiteadres ook niet ontbreken. Naast deze adresgegevens dient er ook ruimte te zijn voor een herkenbaar bedrijfslogo en pakkende slogan.

Een stijlvol design maken voor een exclusieve visitekaartje met eigen logo

Om een luxe en exclusieve uitstraling te creëren kan het zinvol zijn om een creatieve grafisch ontwerper in te schakelen met de juiste software programma's. Designers hebben vaak meer gevoel voor mooie vormgeving en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het maken van een aparte bedrijfslogo in PMS kleuren en het vinden van luxe lettertypes met de exclusiefste uitstraling. Behalve het bedenken van originele ideeën en concepten zorgen zij er ook voor dat drukwerkbestanden worden aangeleverd volgens de juiste aanleverspecificaties van de drukkerij. Het laten maken van bijzondere visitekaartjes kan dus een uitdaging zijn. Vindt u het leuk om zelf te doen en heeft u de tijd ervoor dan zijn er ook goede online programma's die u hierbij kunnen helpen.

Meer exclusiviteit met een luxe afwerking van uw eigen visitekaartje
Heeft u eenmaal bijzonder concept bedacht voor uw unieke adreskaartje dan kunt u kijken naar de verschillende luxe afwerkingsmogelijkheden bij het drukken. Speciaal (FSC) papier, UV spotvernis of lak, mat of glans laminaat, PVC (transparant) plastic, afgeronde hoeken en goud of zilver foliedruk zijn zo een paar mogelijkheden om uw nieuwe kaartje nog exclusiever en luxueus te maken. Verder kunt u denken aan vouwen, stansen (uitsparen) en pregen. Een preeg vormt een voelbaar reliëf. Met zilverfolie of goudfolie erbij krijgt u meteen een extra chique uitstraling.

Kosten voor het drukken en bestellen van exclusieve visitekaartjes
Met digitaal drukwerk is het mogelijk om luxe kaartjes in een kleine oplage te bestellen (50, 100, 250, 500 of 1000 stuks). Basic adreskaartjes zijn soms zelfs helemaal gratis te bestellen waarbij u alleen de verzendkosten betaald. Uiteraard betaald u een hogere premium prijs voor opvallende kaartjes met een luxe afwerking. Vergelijk de prijzen en verschillen op de websites van online drukkers.

Inspiratie voor uw eigen originele en aparte visitekaartje
Ter inspiratie bestaan er leuke boeken met voorbeelden en orginele verzamelingen van aparte, afwijkende en bijzondere kaartjes. Wat dacht u van visitekaartjes met een unieke QR code? Dit is een soort vierkante barcode waarmee u snel gegevens kunt uitwisselen en opzoeken. Op deze website vindt u meer voorbeelden, tips en ideeën voor zelfstandig ondernemers.

Website doorzoeken


 

 

Bookmark and Share


luxe trouwkaarten laten maken stickers laten maken zelf logo maken grafisch vormgever briefpapier maken brochure folder maken
postkaarten laten maken etiketten laten drukken afsprakenkaartjes maken ontwerpen cadeaubon ontwerpen drukken luxe uitnodiging maken