Logo Ontwerp
Home Diensten Offerte


 

Logo voor webadres of url


Het logootje voor een webadres of url heet favicon
Een subtiele manier om uw logo extra onder de aandacht te krijgen is door deze terug te laten komen in de adresbalk van de webbrowser. Vlak voor de domeinaam of url verschijnt dan een klein icoontje dat ook wel favicon wordt genoemd. Dit kleine vierkante icoon kan gemaakt worden met gratis software dat op internet te vinden is. Het bestand wordt gewoonlijk favicon.ico genoemd en moet worden geupload naast u andere webpagina's op de server. Een extra voordeel van dit icoon of pictogram is dat wanneer bezoekers uw website bookmarken, het kleurrijke icoontje zichtbaar wordt in de lijst met favorieten en daardoor dus meteen makkelijk herkenbaar is.Heeft u nog geen mooi logo voor uw website of blog?

Laat er dan direct één voor u maken of kies uit diverse logo templates in onze portfolio. Met een apart logo zorgt u dat uw homepage, website of blog herkenbaar wordt en zich onderscheidt van andere websites. Ook een webwinkel of webshop kan niet zonder een fraai logo waarmee u vaak de eerste indruk maakt. Meer tips en artikelen.


Website doorzoeken


 

 

Bookmark and Share


website met domeinnaam gratis logo design tips in Nederland goedkoopste webhost site leren bouwen url domein registreren zoeken
logo omzetten naar eps vector sticker voor auto eigen logo maken online je eigen homepage maken