Logo Ontwerp

 


Logo restylen en restyling

Is uw logo niet meer van deze tijd of wilt u een iets andere uitstraling?
Laat uw oude logo dan restylen door een ervaren ontwerper. Niet alleen grote merken zoals Shell of Philips laten van tijd tot tijd hun huisstijl aanpasssen. Ook voor kleinere bedrijven kan er reden zijn voor een verandering aan het beeldmerk.
Het komt regelmatig voor dat een logo naar verloop van tijd niet meer helemaal aansluit bij de bedrijfsactiviteiten of dat het logo simpelweg verouderd is. Soms is er zelfs nooit een professioneel logo geweest en in weer andere gevallen is er sprake van een bedrijfsovername. In al deze gevallen kunt u Notis inschakelen om uw verouderde logo te laten restylen. Dit houdt in dat het logo verbeterd wordt met behoudt van bepaalde eigenschappen zodat uw klanten nog wel uw bedrijf kunnen herkennen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de wensen voor uw logo te bespreken. U kunt uw logo of merk ook gratis laten beoordelen door ons.Een nieuw up to date logo op maat laten maken en grafisch ontwerp
Naast een restyle voor bestaande logo's kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een geheel nieuw beeldmerk op maat. Bekijk onze uitgebreide portfolio ter inspiratie en beoordeel zelf. Verder ontwerpen wij visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en andere onderdelen van een huisstijl. Tot slot vindt u op deze website gratis logo design tips en interessante artikelen voor ondernemers.

Website doorzoeken
Bookmark and Share


Copyright © Notis - Specialist in unieke bedrijfslogo's