Logo Ontwerp
Home Diensten Offerte


 

Goedkoopste webhost of webhoster


Goedkope webhosting met ftp en zonder reclame tegen de laagste prijs
Webruimte en hosting worden alsmaar goedkoper omdat steeds meer mensen er gebruik van maken. Kijk maar naar Google en al haar diensten. Hoe groter het aantal gebruikers, hoe lager de kosten. De kosten voor webhosting zijn daardoor soms zo laag dat ze te verwaarlozen zijn. Ook in Nedrland en België zijn er steeds meer goedkope webhosters die gratis webruimte zonder reclame aanbieden en verdienen aan andere diensten zoals het registreren van domeinnamen. Door hostingpakketten en aanbiedingen te vergelijken komt u erachter welke webhost het beste is. Op webhostingvergelijken.eu vindt je meer informatie hierover.Tips voor het kiezen of vergelijken van de goedkoopste webhost

Nu gratis of goedkope webhosting overal te vinden is, gaat het vooral om het kiezen van de beste kwaliteit. Het verschil tussen de ene en de andere webhost kan groot zijn. Waar moet u dus op letten bij het vergelijken van een webhoster? Niet iedereen vindt hetzelfde belangrijk maar de meeste zullen het er mee eens zijn dat de bereikbaarheid of uptime van uw website cruciaal is. Bezoekers moeten uw website ten alle tijden snel kunnen bereiken. Het is goed om te weten dat een webhoster hierbij vaak afhankelijk is van een betrouwbaar datacenter. Komen uw bezoekers voornamelijk uit Nederland of Europa dan kan het verstandiger zijn om webservers te gebruiken die ook hier gevestigd zijn en niet in de VS bijvoorbeeld.

Kies een webhost met onbeperkte webruimte en onbeperkt dataverkeer

Eenvoudige webpagina's in html of php nemen zeer weinig webruimte in beslag. Toch kan een website snel groeien waardoor een te kleine webdisk te beperkt kan zijn. Vooral het toevoegen van een gratis webalbum met foto's en video's vereist al gauw veel meer ruimte. Ook het ontvangen van email is bij sommige webhosters gekoppeld aan de webruimte. Om vervelende hinderingen, downtime en extra betalingen te voorkomen is prettig om onbeperkte webspace te hebben. U hoeft zich dan nergens zorgen om te maken. Dit geldt ook voor het dataverkeer want elke bezoeker van uw website verbruikt dataverkeer door het bekijken van webpagina's, afbeeldingen en video's. Bij een groot aantal bezoekers kan dit verbruik flink oplopen. Ook uw emailverkeer wordt er soms bij opgeteld.Gratis webhost met Ftp
webopslag en Php / MySQL ondersteuning
Wanneer uw eigen webspace heeft wilt u uiteraard snel bestanden en webpagina's erop kunnen zetten. Sommige gratis webhosters laten u dit echter via de webbrowser doen. Doorgaans is deze manier langzamer dan met een FTP programma waarbij u alle bestanden in één keer kan overhevelen. Bij een website die u zelf gratis wilt onderhouden via een online CMS (Content Management Systeem) is vaak Php en MySQL ondersteuning in het hostingpakket vereist. Gelukkig zijn deze vaak standaard inbegrepen bij webhosting maar het is iets om op te letten.

Gratis webapplicaties zoals webagenda, webkalender en webalbum
Veel webhosting bedrijven bieden allerlei gratis webapplicaties en webtools aan om uw website te maken en uit te breiden. Via een webeditor of template maakt u in een handomdraai aantrekkelijke webpagina's en kunt u gratis elementen toevoegen zoals een webformulier, webagenda, webkalender of webalbum. Uiteraard kunt u ook een open source software programma zoals Joomla gebruiken om uw website zonder veel moeite te maken. Het gebruik is zo eenvoudig dat een webdesign cursus niet nodig is. Ook kunt u makkelijk een weblog beginnen met Wordpress. Voor het webontwerp kunt kiezen uit vele gratis templates.

Vindt de goedkoopste webhoster met gratis domeinnaam
of webadres
Ook de prijs van een domeinnaam lijkt steeds lager te worden. Sommige webhosts bieden zelfs tijdelijk een gratis domeinnaam aan in combinatie met webhosting. Zorg er wel voor dat u duidelijk de eigenaar van het domein bent.

Meer gratis tips, advies en diensten
Op deze website vindt u meer gratis tips, advies en diensten. Gebruik de zoekfunctie hieronder of de links bovenaan om te navigeren.

Website doorzoeken


 

 

Bookmark and Share


url domein registreren opzoeken je eigen website bouwen