Flash WebdesignHomeDienstenOfferte
Flash Webdesign


Liever een flash website?
Met Flash komt u website meer tot leven en kunt u zich makkelijker onderscheiden van andere websites. Flash kan het best beschreven worden als grafische filmpjes, die in de meeste gevallen interactief zijn. Notis kan deze bijzonder mooie techniek inzetten voor uw website maar ook voor onder andere banners, cd-rom producties, spelletjes en bedrijfspresentaties.Flash als onderdeel binnen uw website
Een website hoeft niet helemaal uit Flash te bestaan. U kunt er ook voor kiezen om alleen bepaalde delen in Flash uit te voeren. Bijvoorbeeld bij een intro, het weergeven van instructies, het belichten van product of dienst zoals dat in reclames op televisies gebeurt of het spelen van interactieve spelletjes.Maak uw website nog mooier met sfeervolle foto impressies gemaakt in Flash.Mooie effecten, maar pas op

Het is duidelijk dat met Flash zeer mooie effecten bereikt kunnen worden, maar er kleven ook enkele nadelen aan deze techniek. Een minderheid kan Flash niet bekijken omdat men een verouderde browser heeft waar de ''plugin'' voor Flash nog niet in is verwerkt. Een tweede nadeel is dat de relatief kleine Flash bestanden, toch vaak even moeten laden. Dit kost tijd en niet iedere internetter heeft hier geduld voor.

Kosten
Een Flash website ontwikkelen neemt meer tijd dan een gewone website en zal daarom in prijs iets duurder uitpakken. Graag leggen wij u de mogelijkheden uit en bespreken wij uw wensen.
Voor meer informatie over Flash neemt u vrijblijvend contact op met Notis. Deze dienst is alleen beschikbaar voor klanten van Notis die ook een logo of huisstijl hebben laten ontwerpen.

Referenties
Hieronder vindt u enkele voorbeelden van websites met Flash.
Klik hier voor meer websites uit onze portfolioVoorbeeld 1 Flash webdesign Een dynamische Flash website nodig?

Vraag vandaag nog een offerte aan of bel ons (Rotterdam)
Deze dienst is alleen beschikbaar voor bestaande klanten van Notis.
Een professionele logo of huisstijl nodig? Bekijk onze creatieve ontwerpen


waarom een website webdesign rotterdam webdesign bedrijf zoekmachine ranking eigen webwinkel maken CMS website maken
gratis webshop freelance webdesigner webdesignbureau Rotterdam zoekmachine optimalisatie website promotie website leren
logo ontwerper offerte webdesign webdesigner website met Flash internetbedrijf logo ontwerp huisstijl ontwerpen
zoekmachine positionering website laten maken aanmelden bij zoekmachines website promoten goedkoopste webhost
url domein registreren opzoeken eigen website aanmaken