Logo Ontwerp
Home Diensten Offerte


 

CMS website maken of bouwen


Bouw en beheer uw eigen website online met CMS software en templates
Met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) bent u instaat om uw eigen website te maken en beheren zonder veel technische kennis. Na het inloggen kunt u met een editor of creator tekst en foto's op de website bewerken, toevoegen en verwijderen. U heeft hiervoor geen kennis van html of php nodig en u hoeft ook geen apart software programma te leren. U bespaart dus eenvoudig kosten want u hoeft later geen webdesigner in te huren voor onderhoud aan uw website. Ook voor een kleine website is een simpel CMS aan te raden. Verder is het ook mogelijk om een CMS te koppelen aan een reeds bestaande website. Op deze pagina vindt u meer tips om u te helpen bij het maken van een beste keuze.Een CMS website kopen of een gratis CMS pakket laten installeren?

Er bestaan een hoop verschillende CMS systemen en pakketten waardoor het overzicht soms een beetje zoek is en het lastig is om te kiezen. De prijzen en installatiekosten bepalen natuurlijk ook een hoop. Hoewel de implementatie van modules en functies elkaar overlappen is het zinvol om de systemen en onderdelen met elkaar te vergelijken en een demo uit te proberen. Een webdesignbureau zal vaak zijn eigen op maat ontwikkelde systeem willen installeren en daarbij een uniek design maken voor de layout. Freelance webdevelopers of webdesigners maken in vergelijking graag gebruik van open source software dat gratis te downloaden is. Voorbeelden van freeware leveranciers zijn CMS Made Simple, TYPO3, Drupal en Joomla. Voor het design van de layout kunt u kiezen uit vele voorgemaakte templates of themes die ook vaak gratis zijn.Blog software installeren als website en contentmanagementsysteem

Heeft u geen budget om een professioneel CMS systeem te kopen en wilt u kosten besparen door alles zelf te doen dan kunt u ook kiezen voor de implementatie van een gratis blog. Hoewel een blog meer bedoeld is voor het regelmatig posten van berichten zijn pakketten zoals Wordpress, Typepad en Movable Type zo aan te passen dat ze eruit zien als een gewone website. Via de online tutorial of handleiding krijgt u uitleg hoe u snel de software kunt opzetten. Gebruik de demo als voorbeeld of bekijk een video met instructies. Voor het ontwikkelen van een kleine website zonder database zijn er behalve blogs ook gratis online systemen waarvoor geen aparte hosting of domeinnaam nodig is. Na het inloggen kunt u direct zelf een website maken en modules toevoegen.

Meer tips voor het maken en bouwen van een goede website
Op deze website vindt u naast ontwerpdiensten en voorbeelden meer tips en uitleg over het ontwikkelen van websites. Gebruik het zoekfunctie hieronder om de juiste informatie te vinden.


Website doorzoeken


 

 

Bookmark and Share


poster laten maken flyer laten ontwerpen website met domeinnaam goedkoopste webhost website leren maken
url domein registreren opzoeken zelf eigen website maken