Home Diensten Offerte


 

Bierviltjes bedrukken met uw eigen foto of logo

Ronde of vierkante bierviltjes bedrukken met uw eigen ontwerp
Geef u evenement of horecagelegenheid een persoonlijke touch met bedrukte bierviltjes in uw eigen huisstijl. Dat kan door uw eigen foto of bedrijfslogo in full color op een blanco bierviltje te drukken. Het beeldmerk van uw bar, cafe of restaurant dient voor een scherpe weergave doorgaans wel een vector bestand te zijn. Indien nodig kunnen wij uw logo naar dit formaat omzetten. De standaard vorm van een bierviltje is rond of vierkant, gemaakt van biervilt karton. Ook speciale bierviltjes van andere materialen en in kleinere oplages zijn mogelijk, maar die zijn meer bedoeld als leuk geschenk.Zelf gratis uw eigen bierviltjes maken en online bestellen via de website

Op diverse websites van drukkerijen is het mogelijk om unieke bierviltjes te maken en te bestellen. Als een origineel geschenk voor vaderdag bijvoorbeeld. U kunt zelf een ontwerp uploaden of kiezen uit vele voorbeelden. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het toevoegen van de tekst. Hierbij kunt u vaak kiezen uit verschillende fonts. Wanneer het design af is wordt het gedrukt en daarna wordt de bestelling naar uw adres verzonden.Een professioneel ontwerp nodig voor het drukken van unieke bierviltjes?
Heeft u nog geen logo of wilt u echt iets bijzonders laten maken voor op het bierviltje? Overleg dan met de grafisch ontwerper wat de bedoeling is. Bierviltjes zijn een goede manier om uw merk goedkoop onder de aandacht te brengen. Behalve uw naam kunt u bijvoorbeeld ook uw webadres erop printen.


Website doorzoeken

Bookmark and Share


poster laten maken flyer laten ontwerpen presentatiemap laten maken reclame spandoek laten maken drukwerk ontwerpen
zelf postkaarten maken etiketten ontwerpen afsprakenkaartjes ontwerpen cadeaubon maken ontwerpen uitnodiging maken